salted caramel bananenbrood

Let's get bananas
Jaaa, weer een lekker bananenbrood! Dit keer met salted caramel smaak. Het zit er vrij subtiel doorheen, maar geeft toch net even die extra twist. Love it!
Salted caramel bananenbrood recept
Ingrediënten:
- 3 bananen
- 125 gram havermeel
- 50 gram eiwitpoeder (MyProtein whey – salted caramel)
- 3 eieren
- 100 gram magere kwark
- 1 theelepel bakpoeder
- 75 gram caramel fudge in stukjes
- Zout
Zo maak je het:
- Doe de bananen, havermeel, eiwitpoeder, eieren, kwark, bakpoeder en zout in een kom.
- Meng het met een handmixer of keukenmachine als je die hebt.
- Gooi de stukjes caramel fudge bij het beslag en roer het door.
- Giet het beslag in een met bakpapier beklede cakevorm.
- Bak de cake voor 45 min. op 180 graden in een voorverwarmde oven.
Eet smakelijk!
Voedingswaarden per plak (op basis van 12 plakken):
Kcal: 126
Koolhydraten: 16,5 gram
Eiwitten: 8 gram
Vetten: 3 gram