naan met muhammara, aubergine, falafel en witte kaas

Naan kan met alles
Naan is lekker met alles. Je kunt het eten bij curry of beleggen met allerlei lekkers. De opties zijn eindeloos!
Ik koos dit keer voor zelfgemaakte muhammara, aubergine, falafel en witte kaas. Superlekker!
Nog lekkerder is het om de naan helemaal zelf te maken, en het is helemaal niet moeilijk.
Zelgemaakte naan
Ingrediënten:
- 60 gram zelfrijzend bakmeel
- 70 gram magere kwark
- Meng de twee ingrediënten in een kom en kneed het verder met je handen tot het een stevige deegbal is.
- Gooi wat zelfrijzend bakmeel op een (snij)plank en rol het deeg uit met een deegroller. Rol hem zo groot als je wilt, maar houd er rekening mee dat ‘ie niet te dun wordt.
- Besmeer de bovenste zijde met wat olijfolie en zet een pan op het vuur.
- Doe de naan in de pan met de olijfolie zijde onder. Besmeer nu ook de bovenzijde met wat olijfolie.
- Bak de naan 3 min. en flip hem. Bak ook deze zijde nog 3 min.
- Tijd om te beleggen!
Het beleg:
- Zelfgemaakte muhammara
- Aubergine
- Falafel
- Witte kaas
Eet smakelijk!