Tips voor fitness

krokante gnocchi met ricotta dip

krokante gnocchi

High protein cookie dough recept

Deze krokante gnocchi uit de airfryer is niet normaal lekker. Geloof me, dit wil je maken.

Ingrediënten:

  • 200-250 gram gnocchi
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Paprikapoeder, peper en zout

Zo maak je het:

1. Doe de gnocchi in een bord/schaal en besprenkel met de olijfolie. Meng dit goed door elkaar tot alle gnocchi’s bedekt zijn met wat van de olie. Voeg de kruiden toe en meng het opnieuw goed met elkaar.
2. Verwarm de airfryer voor op 200 graden. Zodra deze is voorverwarmd, voeg je de gnocchi toe en bak je ze zo’n 10-12 minuten.
3. Serveer met een lekkere dip* en eet smakelijk!

Lekkere dip tip:

Meng ricotta, citroensap, knoflookpoeder, zout en peper in een hakmolentje en serveer met de krokante gnocchi.

Welke airfryer?

Ik heb deze dubbele airfryer van Glacielle. Ideaal voor als je een complete maaltijd in één keer wilt klaarmaken, maar ook voor snacks en gerechten zoals deze gnocchi. Wat ik het fijnst vind is dat ‘ie vrijwel geen geluid maakt en een minimalistisch design heeft, waardoor ‘ie mooi op het aanrecht staat.

Scroll naar boven