Tips voor fitness

mijn ervaring met de ninja creami

ninja creami

Waar mijn Ninja Creami obsessie begon

De afgelopen weken zat ik in een compleet Ninja Creami algoritme op TikTok. De één na de andere Ninja Creami-bezitter kwam voorbij met het meest geweldige zelfgemaakte proteïne ijs. Dat wil ik ook!!!

Maar helaas, overal uitverkocht. Ik legde het dus even naast me neer, maar ik bleef in dat algoritme hangen. Hierdoor begon ik toch weer met zoeken en ineens was het daar: de pre-order knop. Hier hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken. Drie dagen later stond DHL voor de deur met mijn Ninja Creami. In de tussentijd heb ik ongeveer 24/7 over dat ding gedroomd en elke mogelijke combinatie die ik wil maken in m’n notities gezet inclusief boodschappenlijstje. Voorbereiding is key.

Mijn ervaring met de Ninja Creami tot nu toe

Sinds ik ‘m heb, heb ik natuurlijk iedere dag ijs gemaakt. En uiteraard ook iedere dag een ander receptje. Ik moet tenslotte wel uitvinden wat het allerlekkerste is en dat vergt trial & error. Daarnaast wil ik verschillende smaken Ben & Jerry’s gaan namaken, maar dan gezonder en eiwitrijk, dus dat wordt nog een uitdaging!

De combi die ik tot nu toe het allerlekkerst vond is deze:

Hoe ik het maakte:

  1. Ik mixte de melk, eiwitpoeder en Jell-o in de blender en goot het in de freeze cup die bij de Ninja Creami wordt geleverd. Daarna ging het voor 24 uur de vriezer in.
  2. Na 24 uur plaatste ik de freeze cup in het apparaat en koos voor ‘light ice cream’. Na 1 x spinnen was de consistentie al mega goed!
  3. Ik crushte de 2 oreo’s met een mes en deed deze in de freeze cup met nog een scheutje melk erbij. Daarna koos ik voor ‘re-spin’. 

De oreo’s werden tijdens de re-spin volledig door het ijs gemengd, waardoor het écht witte choco oreo ijs werd. Echt fantastisch. Ik at de hele bak voor maar 400 kcal en met 25 gram eiwitten. 

Ninja Creami kopen

Je kunt de Ninja Creami op verschillende websites kopen. Als je geluk hebt, is ‘ie niet uitverkocht op het moment dat jij kijkt:

Het kost even wat centen, maar geloof me: dat is het dubbel en dwars waard. Ik denk dat dit mijn beste aankoop ooit is. Plus: een bak Ben & Jerry’s kost tegenwoordig ook €8, dus je hebt ‘m er zo uit. 😉

Scroll to Top