Tips voor fitness

De schrijver van Tips voor fitness

Hello, it’s me! Mijn naam is Desteny, 29 jaartjes op de teller en ik woon in een dorpje in het Westland. Het is niet erg als je dat niet kent. 😉 Naast dat ik een bedrijf heb in tekstschrijven, content creatie & social media management ben ik heel graag bezig met voeding en fitness. En daar wilde ik meer mee.

Rond mijn 18e begon ik mij voor het eerst te verdiepen in voeding en fitness, want ik wilde afvallen. Eerst liep dat niet helemaal van een leien dakje (hoe dat precies ging, lees je hier), maar inmiddels weet ik heel veel door zowel research als eigen ervaring. Bovendien is mijn vriend diëtist, dus ik kan altijd bij hem aankloppen als ik iets nog niet weet of als ik ergens bevestiging van wil hebben. Altijd handig!

Om anderen te behoeden voor de fouten die ik maakte en als een soort uitlaatklep van mijn eigen ervaring met fitness, voeding en bepaalde producten, is ‘Tips voor fitness’ ontstaan. Het is nu eenmaal iets waar ik dagelijks mee bezig ben, dus waarom zou ik dat niet delen met anderen?

Op TikTok deel ik ook veel recepten en tips, dus voel je vrij om ook even te gluren op mijn account. 👀

Mijn doel met deze website

Zoals ik hierboven al schreef, wil ik anderen graag behoeden voor de fouten die ik maakte. Maar dat niet alleen. Ik wil ook laten zien dat het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn en dat je gewoon kunt genieten van lekker eten, ook als je bepaalde fitnessdoelen hebt.

Zo ga ik zelf heel graag uit eten en dat doe ik dan ook bijna wekelijks. Soms wel 2 of 3 keer per week. Let ik dan heel erg op wat ik kies? Soms wel, soms niet. Ik kan namelijk zelf heel goed inschatten wanneer mijn lichaam het nodig heeft om voor het één te kiezen ten opzichte van het andere. Of een wijntje over te slaan. Moet dat? Nee, zeker niet. Dat wijntje (of twee) in het weekend kan prima als onderdeel van een gebalanceerd leven. Wat mij ook helpt in die keuze is: heb ik er écht trek in en geniet ik er 100% van?

Daarnaast vond ik mijn passie in het bedenken van makkelijke, gezonde recepten zónder restricties. Dus je vindt gewoon regelmatig een lekker Oreo koekje, chocolade of pizza’s terug in mijn recepten, want dat kan allemaal. Alles in balans. Als je de recepten liever wat meer visueel ziet, verwijs ik je weer even door naar mijn TikTok.

Ik hoop vanuit de grond van m’n hart dat je iets hebt aan de tips en ervaringen die ik deel. Wil je iets anders weten? Mail dan even naar info@tipsvoorfitness.nl!

Scroll to Top