Tips voor fitness
Tips voor fitness auteur

De schrijver van Tips voor fitness

Hello, it’s me! Mijn naam is Desteny, ik heb 28 jaartjes op de teller staan en ik woon in het Westland. Het is niet erg als je dat niet kent. 😉 Naast dat ik freelance werk als webdesigner, tekstschrijver en content creator ben ik heel graag bezig met voeding en fitness. En daar wilde ik meer mee.

Rond mijn 18e begon ik mij voor het eerst te verdiepen in voeding en fitness, want ik wilde wat afvallen. Eerst liep dat niet helemaal van een leien dakje (hoe dat precies ging, lees je hier), maar inmiddels weet ik best veel vanuit research en eigen ervaring. Bovendien is mijn vriend diëtist, dus ik kan altijd bij hem aankloppen als ik iets nog niet weet of als ik ergens bevestiging van wil hebben. Super handig!

Om anderen te behoeden voor de fouten die ik maakte en als een soort uitlaatklep van mijn eigen ervaring met fitness, voeding en bepaalde producten, is Tips voor fitness ontstaan. Het is nu eenmaal iets waar ik dagelijks veel mee bezig ben, dus waarom zou ik dat niet delen met anderen die daar iets aan hebben?

Op TikTok deel ik overigens ook veel content rondom simpele receptjes en krachttraining, dus als je net zo dol bent op TikTok als ik, voel je vrij om even te gluren op mijn account.

Mijn doel met Tips voor fitness

Zoals ik hierboven al schreef, wil ik anderen graag behoeden voor de fouten die ik maakte. Maar dat niet alleen. Ik wil ook laten zien dat het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn en dat je gewoon kunt genieten, ook als je bepaalde fitnessdoelen hebt.

Zo ga ik zelf heel graag uit eten en dat doe ik dan ook bijna wekelijks. Soms wel 2 of 3 keer per week. Let ik dan heel erg op wat ik kies? Soms wel, soms niet. Ik kan namelijk zelf heel goed inschatten wanneer mijn lichaam het nodig heeft om voor het een te kiezen ten opzichte van het andere. Of een wijntje een keer te skippen. Moet dat? Nee, zeker niet. Dat wijntje (of twee) in het weekend kan prima als onderdeel van een gebalanceerd leven. Wat mij ook helpt in die keuze is: heb ik er écht trek in en geniet ik er 100% van?

Ik ben niet zo’n held in koken. Alles wat ik klaarmaak is dus simpel, maar toch altijd heel lekker. Wat een talent, hè? Sommige van die wonderlijke maaltjes deel ik in de categorie recepten. Als je de recepten liever wat meer visueel ziet, verwijs ik je weer even door naar mijn TikTok.

Ik hoop vanuit de grond van m’n hart dat je iets hebt aan de tips en ervaringen die ik deel. Wil je iets anders weten? Mail dan even naar info@tipsvoorfitness.nl!

Scroll to Top