carrot cake baked oats

Nog meer carrot cake!
Ik kan geen genoeg krijgen van carrot cake. Die combi van wortel, koekkruiden, rozijnen en noten, niet normaal.
Ook baked oats kan ik de hele dag door eten. Dus hoe geweldig is deze combi?!
Carrot cake baked oats recept
Ingrediënten:
- 1 banaan
- 30 gram havermeel
- 15 gram eiwitpoeder (MyProtein whey – chocolate smooth)
- 1/2 theelepel koek- en speculaaskruiden
- 1/2 theelepel bakpoeder
- 60 ml melk
- Geraspte wortel
- 10 gram pecannoten
- 10 gram rozijnen
- 10 gram pindakaas (ik gebruik deze)
Zo maak je ’t:
- Doe de banaan, havermeel, eiwitpoeder, kruiden, bakpoeder en melk in een blender of keukenmachine en blend het.
- Voeg vervolgens de wortel, pecannoten en rozijnen toe en roer door het beslag.
- Giet het geheel in een ovenschaaltje en bak het 15-20 min. op 160 graden in de airfryer of 180 graden in de oven.
- Top het af met wat pindakaas.
Eet smakelijk!
Voedingswaarden:
Kcal: 451
Koolhydraten: 54 gram
Eiwitten: 23 gram
Vetten: 15 gram