het perfecte recept voor bananenpannenkoeken

Good old bananenpannenkoeken
Bananenpannenkoeken, wie heeft ze niet proberen te maken? En vooral: bij wie zijn ze niet minstens één keer mislukt (ghehe)? Volgens mij heb ik in mijn hele leven slechts 1 keer de banaan-ei pannenkoekjes gemaakt en dat was een grote mislukking. Heel eerlijk, een banaan gemengd met een ei kun je ook geen beslag noemen. Pannenkoeken hebben toch iets meer ingrediënten nodig om een pannenkoek te worden.
Natuurlijk heb ik precies de juiste ingrediënten bij elkaar weten te gooien voor de perfecte fluffy bananenpannenkoek!
Fluffy bananenpannenkoeken recept
Ingrediënten:
- 1/2 banaan
- 1 ei
- 30 gram havermeel
- 10 gram eiwitpoeder (ik gebruike salted caramel whey van MyProtein)
- Bakpoeder
- Kaneel
Gooi alles bij elkaar in een kom en mix het met een garde tot glad beslag. In de blender kan het overigens ook. Verhit wat olie in een pan en bak 3 pannenkoekjes van het beslag. Top het geheel af met de andere helft van de banaan en strooi er wat kaneel overheen. Eventueel nog wat poedersuiker voor de extra touch!
Eet smakelijk!
Voedingswaarden:
Kcal: 364
Koolhydraten: 46 gram
Eiwitten: 20 gram
Vetten: 9 gram