apple crumble cakes

Apple crumble recept
Ingrediënten:
Beslag
- 1 banaan
- 1 ei
- 25 gram magere kwark
- 25 gram eiwitpoeder (MyProtein – vanille)
- 20 gram havermeel
- 35 gram zelfrijzend bakmeel
Appelschijfjes
- 1 appel
- 5 gram roomboter
- 10 gram Sukrin gold
- 1/4 theelepel kaneel
Crumble
- 20 gram havervlokken
- 10 ml suikervrije siroop (XXL Nutrition – 0% siroop)
Zo maak je ’t:
- Mix de banaan, het ei, de kwark, eiwitpoeder, havermeel en zelfrijzend bakmeel in een blender.
- Snijd de appel in schijfjes en bak het in de roomboter met de Sukrin en kaneel.
- Meng de havervlokken met de suikervrije siroop tot het kruimelig is.
- Doe het beslag in een ovenschaaltje, leg de appelschijfjes erop en verdeel de crumble over het geheel.
- Bak het 25 min. op 170 graden.
Snijd het baksel in 8 stukjes en that’s it!
Voedingswaarden per cakeje:
Kcal: 80
Koolhydraten: 10 gram
Eiwitten: 5 gram
Vetten: 2 gram