Tips voor fitness

bagels maken in de airfryer

airfryer bagels

Alles wat je zelf maakt is lekkerrrr!

En daarom maakte ik bagels in de airfryer (ik heb deze airfryer van Glacielle) met maar een paar ingredi├źnten! ­čą»

Ingredi├źnten voor 2 bagels:

  • 90 gram zelfrijzend bakmeel
  • 85 gram magere kwark
  • Snufje zout
  • 1 losgeklopt ei
  • Sesam- & maanzaadjes (ik gebruik ‘The topping’ van The Spice Club)

Zo maak je ze:

  1. Voeg het zelfrijzend bakmeel, de magere kwark en een snufje zout toe aan een mengkom en kneed met je handen of een deeghaken tot een deegbal.
  2. Verdeel het deeg in 2 gelijke delen en draai hier ballen van.
  3. Sla de deegballen plat en trek er een gat in.
  4. Besmeer met het losgeklopte ei en bestrooi met de zaadjes.
  5. Bak 8-10 min. op 180 graden in een voorverwarmde airfryer.

Tip: het overige losgeklopte ei kun je bakken om je bagels mee te beleggen!

Voedingswaarden
Kcal per bagel: 179
Eiwitten: 9 gram
Koolhydraten: 34 gram
Vetten: 1 gram

Scroll to Top